Prisijungta: An, 2013 Spa 29, 07:57 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 288
bet jum su ta diagnostika nepasakys ar turbinos sparnuote kliba ar ne tau galejo ir nuo 150ag motoro mapa sukraut ir jau skirtumas butu. nes ten mazai kas motoruose skiriasi
dabar reikia laukt kada prasuksi ant stendo net ir man idomu pasidare
Prisijungta: Št, 2013 Bir 08, 09:54 Apskritis: Panevėžys Pranešimų: 44
KELETAS FOTO VAKARYKŠČIŲ
NETOLIMOJ ATEITY LAUKIA KĖBULO DARBAI, NES ŽIEMĄ BAKSTELEJO TRUPUTI I GALĄ, IR ŠIAIP LAKAS PABRAIŽYTAS, TAI PERPUST REIKS, NUPOLIRUOT .... GALVOJU RATUS DAZYT .... KOKIA SPALVA SIULOT?
Pakankamai tinka ir tokia spalva, bet aš už gunmetal. Vat tik vietravykai biški man asmeniškai nelabai, nes jie persišviečia, pabandyčiau kažką sužaist ir VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
JOP. AS IRGI SVARSTAU APIE GUN METAL .... O VETRAVYKUS NZN. TURBUT PIGIAU BUTU NAUJUS NUSIPIRKT VISUS 4. PAS TAVE JUODI KIEK PAMENU BUVO, VA TOKIU REIKIA....
Prisijungta: An, 2008 Geg 27, 14:34 Apskritis: Tauragė Pranešimų: 1561
Nuimk tą griozdišką spoilerį Ir ar matosi iš paskos važiuojančiam vairuotojui, kad rodai posūkį? Beje rašydamas galėtum Caps Lock'ą išjungt Made in Spain.
Nuotraukose tas spoileris, kazkaip nekaip atrodo gal... bet man paciam jis tinka WRC .... beto ji nuemus liktu tvirtinimo skyles.... todel neimsiu jo. O Del posukiu, tai kai labai sauleta matosi, bet nelabai ryskiai, vakre, tai gerai. Bet desiu pralaidesne plevele, nes jau per daug bijojau ,kad tu skaidriu stopu neuzniauks pakankamai, bet matau,kad cia jua per daug.
Aj dar buvo bajeris, uzstrigo generatoriaus skyvelis, tai pakeiciau nauju, prie to pacio ir dirzeli nauja dar o tai buvo pradejes itempejes vibruot. Gerai,kad laiku pastebejau, o tai butu su kronksteinu nuejes
Artimiausi darbai
1. Tepalu ir filtru keitimas 2. kebulo dazymas dalinis 3, stopus perniaukt 4. ratus perdazyt.
sintelius tai faktas . jop 5w30 . praita kart pyliau nagliausius kokie buvo keitykloj... tai daxuja sumokejau gal ir reiks tu Castrol 5w30 dabar nupirkt. nepameni kiek kainavo?