Prisijungta: Št, 2013 Bir 08, 09:54 Apskritis: Panevėžys Pranešimų: 44
Sveiki, štai ir mano leonas PANEVEZYS_Vilnius
2005m12men.
rida 220000 km
variklis :
96 kw 130AG 310Nm atsukta iki ~170 Ag 380Nm 6 begiai
vaziuokle:
R18 225/40 melynos, gale reaguliuojamos melynos spyruokles.
Parvaryta is italijos. Ieskojau sau e46 , bet pamates ja negalejau nepirkt, pradzioj sakiau,kad pardavimui, bet pavazinejes, nusprendziau pasilikt sau.... Be jokiu problemu atvazinejau visus metus. Nupirkau R18 ratukus, kuriuos reiks truputi atgaivint ateity, bet bendras vaizdas be dropo ( yra nupirktos spyruokles, gale reaguliuojamos, gal ir i prieki bus netycia coil'ai ideti:P ) toks va....
Prisijungta: An, 2013 Spa 29, 07:57 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 288
kiek is foto matau tai lakas gerai parazytas net blizgesio nera. ir tai sunku juoda spalva priziuret.plovyklose plaut neapsimoka nes suraizo.lieka tik plovimas rankomis.tas turejau juoda seniau a6 tai zinau ka reiskia juo spalva gyva islaikyt.tik buvau atgavines tiek kad net ibrezimo nebuvo stai kaip atrode:
tik daugiau juodos nebenoriu nes uzknisa tai kad kiekviena dulkele matosi ir minkiausias ibrezimas ant lako.ir laaaabai daug prieziuros reikalauja kad atrodytu graziai.
Prisijungta: Pn, 2007 Vas 09, 14:13 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 2693
Tai, kad bet kokią spalvą išlaikyti tvarkinga yra sunkų, gal tik ant šviesių spalvų mažiau matos nepriežiūra. O dėl ratų tie, kur ant e36 užmauti, mano akim labiau tiktų, aišku be dropo jau būtų nekažkas.