mano automobilis ir vis dar ant tevuko vardo, kadangi kai pirkau nebuvo 25m... ir manau kad cia viskas gerai sakencia auto jau galesiu savo vardu registruoti manyciau dauguma taip daro
Prisijungta: Pn, 2007 Vas 09, 14:13 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 2693
Aš pats taip dariau, nes draudimo suma tuo laiku tikrai buvo pasakikška, kai neturėjau 25m, stažo ir dar auto ne pats silpniausias, bet tai buvo seniai. Dabar kai žinau, kad vertina ir tai ar tai tavo pirmasis auto pasiskaičiuočiau, tuos skirtumus ir įvertinčiau kitus pliusus/minusus, pvz be tėvo negalėsi parduoti auto. Kad įrašyta, jog vairuos iki 25m, tai tik padaro draudimą galiojinti vairuojant auto jaunesniems kaip 25, bet įvykių istorija krenta auto savininkui Žinoma kiek vienas atvejis skirtingas, bet asmeniškai nežinau ar labai aš pritaupiau Laisvai samdomas fotografas, nuotraukos>> flickr'e - - Facebook'e - -
Prisijungta: Tr, 2011 Spa 05, 21:17 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 259
O pratesent tema apie koloneles kuriu gale nebuvo. Kaip apsifke nuime snd tai matosi kad tu kolonkiu niekas ir nebuvo idejas nes orginaliai juoda medziaga uzklijuotos skyles. bet laidai atvesti ir langam elektrinem ir kolonelem Buvo Toledo 96m. 1.8 mono. 66kw
Prisijungta: Tr, 2011 Spa 05, 21:17 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 259
Zasibys nuvariau pas draugeli pasimatuot Leonui neblogus R18 ratus, nuimu dankteli savo ratu pradejau atleidinet varztus o ten pasirodo penktas varstas "slapukas" galvutes nera ja atsukt. Jai masinos pardavejas neras pas save ju tai nebloga beda tokia gaunasi:( Buvo Toledo 96m. 1.8 mono. 66kw