iki 80kw sukelia vidutiniskai cia sveikoji norma man regis Tvarkingai atrodo Leonas.. kebulas tvarkingas garsiakalbiu gali buti kad orginaliai ir nebuvo gale. viskas man regis nuo komplektacijos priklauso Svarbu kad laidai butu.. o isidet juos nesunku tikrai tik orginalius geriau ieskotis... nei kokius nebrangius naujus
Prisijungta: An, 2008 Geg 27, 14:34 Apskritis: Tauragė Pranešimų: 1561
Normaliai mašiniuks atrodo, nenudraskytas O aš dar prie to pačio dėl kolonėlių. Pas mane Leon'e gale viena jų negroja. Kad prie jos prieit pažiūrėt, kame bėda, užtenka tą dangtelį nuimt ar reikia visą durų "apšyvkę nulupt"? Made in Spain.
Kolonele prikniedyta yra kartu su vadinamu podiumu. Nuimk apdaila duru ir patogiai paziuresi kodel negroja VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
Nes papildysiu Roberto pranešima tos grotelės kiek pamenu gražiai nenusiima ir net nenuimsi man rodos iš išorės, jos prilydytos prie visos apdailos, tad tik sugadinsi, paskui nesilaikys VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
Prisijungta: Pn, 2007 Vas 09, 14:13 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 2693
Labai nesidžiauk, kad dabar sutaupei užrašydamas tėvo vardu, nes paskui, kai ateis gyvenime momentas kada teks draustis savo vardu, draudimas atsiims savo kaip už pirmą registruotą auto Tavo vardu, žinoma gal kiek mažiau, jei busi viš 25m ar nemažu vairavimo stažu, plius neši atsakomybę tėvui, nes draudiminiai įvykiai priliptų jam Laisvai samdomas fotografas, nuotraukos>> flickr'e - - Facebook'e - -