nusimato tau darbeliu as va pirma gavau diagnoze leono, tai kol kas nedziugina.... trukes ismetimo voztuvo velenelis, net nusistebejo kompiuteristas kai pamate ... tikiuos kad jis daugiau zalos nepridare, nes jei bus cilindrai nukenteje, tai bus islaidu smagiu
Prisijungta: Kt, 2013 Kov 07, 17:41 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 55
nezinau kaip jis tiksliai vadinasi, bet ne pavadinime cia esme.... esme kad luzo jis ir dar pasismagines velnias zino kaip nulenke man 7 voztuvus.... pridare bedos kai reikalas zodziu! va pazymejau paveiksliuke raudonai kur luzo siknius (nezinau tik prie to tvirtinimo ar vienu toliau, bet nenutolkim nuo esmes - esme kad luzo).... jeigu pas ka nors tokio isvis nera, tai siulyciau susirupint, nes jis turetu but 27. Exhaust camshaft (sitas reikalas vadinas) sitas reikalas+guolis+ju keitimas ir dar pora smulkiu niekuciu atkastavo man 1450 piginu.... va ir nuplauke planuotas magiuko pirkimas....
nu tik nepudrinkit Egutei smegenų mechanikai didieji,viską gerai ji čia surašė, ta pana apie mašinas žino daugiau negu kiti šio forumo bernai, pachuju man kaip jis vadinas, tiesiog norėjo pasakyt kad trūko tas velenėlis kuris tampo tuos vožtuvus kurie išmeta dujas. Šiaip lione atsigavęs, laaaaabai smagiai veža jis dabar, tik šio aparato pilotė bijo apsūkas iki 6 užkelinėt, nes jau tris kart turbinos šlangą nupūtė po "bandymų" kaip važiuoja mašina po remonto.... bet čia jau kita tema apie "švelnius" lionės "pabandymus" )
Prisijungta: Kt, 2013 Kov 07, 17:41 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 55
praejom technikine dar porai meteliu su minimaliais trukumeliais, bet visos lemputes jau pakeistos tinkamos spalvos turim nauja problemele.... i salona prateka vanduo upeliu per ta plastmase kur salia pedalu kairej pusej.... naujas zaidimas "pasilaistyt vandeniu garaze ir rast kur prabega...."