Prisijungta: Kt, 2013 Kov 07, 17:41 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 55
Nu kaip cia tau pasakius.... Talentu tai man netruksta,ypac uzsleptu o siaip tai italiska dusliarka, paragavo lietuvisku drusku - nusispjove ir islipo is masinos...
pasirodo turiu stebuklinga masiniuka uzvakar atsidarau kapota, kad pripildyt langu skyscio ir radau 'staigmena' - gera gabala batono ant variklio... keisciausia, kad po paskutinio karto kai buvau atidarius kapota, niekas prie liones nebuvo nagu prikises tai WTF???
Prisijungta: Št, 2011 Geg 14, 20:21 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 280
Man irgi tas pats buvo! 2kart beje, viena karta siaip prie oro filtro gulejo o antra karta isvis radau prie kabinos filtro, neisivaizduoju kaip ten galejo pakliuti pro visas plastmases
cia gal kazkas panasaus kaip solomon'as, tik ne ant sienu raso, bet po kapotu batronus kisa nes siaip batonai gatvej nesimeto kiek paskutini karta tikrianau .... reiks dar kart pasitikrint, gal rasiu kita puse
tikrinau antra kart, ir nieko neradau (dabar turbut reik stebetis kad nebuvo batono...) o dar varnu gyvenamojo rajono betruksta, vabzdiziu kapines lempose jau veikia
taigi pradejom byret...siaip ne taip parbirbem iki dedes mechaniko, kuris nuarde ir taip jau nupuvusi duslintuva meniskai "sutvirtinta" chamutais
pakelus pasimate visi lietuvisko "nupivimo" kur ne kur pavirinti, pervirinti ir ant virsaus uzvirinti groziai
siaip ne taip po ilgu ieskojimu ir bandymu siam neiprastam aparatui buvo rastas duslintuvas pasirodo ne taip paprasta top sport rast duslintuva.... beje naujasis duslintuvas, tapo mano naujaja geda... be antgalio atrodo juokingai, ypac kai buferi tokia kiaurme palikta, o beveik neislenda 2 nulinke galiukai... sita reikala reiks patvarkyt! beje jau buvau pripratus prie baubimo, kuris paspaudus visai maloniai uzbubdavo, dabar vel tylu ramu, beveik pasigendu beveik.... tuo paciu dar pakeite ir kiek pavargusius selenblokus, tai ir galas nutilo visiskai visas malonumas kastavo 400lt aj dar keite posukiu relyte +20lt (pasirodo jin tokioj neiprastoj vietoj - po avarinio mygtuku, va ten ir neieskojau )
pirma karta per savaite nuvaziuota daugiau nei 100km tik mieste, ir pirma karta leonas atsisake iki namu vaziuoti pats - pirmas kartas kai teko tempte partempt...