konkreti seat liga, kiek kartų esu matęs kai net šrotuose jau iš svetur atvažiuoja mašinos su hermetintom durimis VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
Prisijungta: Pr, 2010 Sau 25, 00:42 Apskritis: Šiauliai Pranešimų: 1561
Juosta hermetinimo visur vienoda dedama. pas leon toledo yra padaryta dureliu viduj inzinerine nutiekejimo klaida kai jo daug patenka vidineje metalo puseje ten ir atsitoja ant hermetiko per laika ji ispudo, kitos ligos globalios visiems.
Pas man tai įdomiai kaip pas jus? pas mane tos gumos išėjusios visai, pro skardą durų nebebėga viskas gerai, bet ant slenksčio lašelių yra, bet vanduo nebebėga į saloną, tačiau duris atidarius tarkim matosi ant durų šonų varva lašai vandens, tai nebe sandarios gumos pačios durų taip išeina, nedaug būna lašelių bet vistiek erzina
Pažymėjau kur yra lašų, kaip pas jus toje vietoje?
Pati viršutinė slenksčio juosta nešlapia, nes kordas keistas ir vanduo nebėga ten, bet iš lauko man šiek tiek lašų atsiranda antrame aukšte ir trečiame, pačiame paskutiniame kur metalas jau, na ten tikiu kad būna ir turi būti manau, nes juk iš durų bėga tiesiai ant tos vietos, o kaip su viduriniu?
[ Redaguota Pr, 2012 Lie 30, 23:30 ] VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
jo ten pažiūrėjau nuo viršaus nulaša žemyn nes lašai stovi ne ten kur kordas o kitoje vietoje akivaizdžiai, bet reiks kažką pagalvoti, kad ten nei kiek nebe būtų , esmė tam, kad senos gumos jau, nesandaru. Gal kas žino kaip keičiasi tarkim durų gumos arba tos vietos kur ant kėbulo kur prisispaudžia durys jei tarkim keist naujas VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
Pirk naujas ir pasikeisk ten mokslo nera didelio tik va gumas nusipirkt naujas manau brangiai kainuos. jei isvis tokiu dalyku buna pirkt ir ar verta ten kazkiek investuot del keliu lasu
manau teisus tu, galima pamiršt arba taip kažką sugalvot su sandarinimu na man tiesiog įdomu kaip tvirtinasi tos gumos VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
Prisijungta: Tr, 2011 Vas 09, 12:06 Apskritis: Alytus Pranešimų: 41
puikus darbas...ta pati problemėlė mano liūte...teks pasikrapštytines vieną rytą po kojomis radau baseiną,tik karpių reiks prileisti....užsiknisau kol išdžiovinau..Ačiū
jei paprastą hermezą nori imti, ką tu pasirinksi imi vandeniui ypatingai atsparų ir viskas, dar geriau darai kaip priklauso manau VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda