Prisijungta: Sk, 2011 Grd 11, 13:46 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 661
As kai sutvarkiau vairuotojo dureles ir i jas sudejau didesnio profilio langu guma, tai pora geru lietu atlaike kuo puikiausiai. Tik neaisku kaip bus su ilgaamziskumu Bet kaip deftas minejo nereik gailet i dureliu apacia.
gumą įsigysiu ir pradėsiu ir daryti, turiu jau spec hermetiko kuris yra atsparus visiškai vandeniui,drėgmei, jis naudojamas fūrų priekabų gamyboje dėsiu papildomai jo VAG Broliai Lietuva - Oficialus Klubas Klubo nuoroda
na pas mane slenksciai slapi... i salona dar nebega... o gal ir bega bet nematau reiks ir man tvarkyt pradet kada... iki ziemos svarbu susitvarkyt kad langai paskui is vidaus nepradetu uzsalt Gal parduodi tuos juostos likuti? kad nereiktu siustis is ebay?
Prisijungta: Pr, 2010 Sau 25, 00:42 Apskritis: Šiauliai Pranešimų: 1561
Tai kazin ar beuzteks nes dar karta gi dejau apacia, plius paciam gal prireiks kur pataisyt dar tai man ir bego tik pas vairuotoja, bet slapia visur buvo, tai tas begimas dzin, jobina ta dregme, langai rasoja ziema viskas uzsala.
Prisijungta: Sk, 2011 Grd 11, 13:46 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 661
Robertai pas mane vairuotojo slenkstis ir slapiausias buvo, o db sausiausias. Manau ir manisis variantas gan neblogas, bent tos gumos kur dejau ir charakteristikos neprastos...
Prisijungta: Pr, 2010 Sau 25, 00:42 Apskritis: Šiauliai Pranešimų: 1561
Taigi viska ka pries tai aprasiau ir dariau, pas mane tu problemu nebuvo del patekimo vandens i salona, na tik del rasojimo, ir slenksciu, vanduo vistiek atsirasdavo pas vairuotoja. Taigi itarimas buvo i kapoto troso skyle ir pagrindine laidu pravotke, po stiklu, pilant ten vandeni dideliu intencyvumu pradeda begti pas vairuotoja, bandziau siek tiek hermetizuot nepadejo, nes pilnai nenuemiau trukgde variklis valytuvu tai dar pasidomejau uzsienio forumuose, pasirodo ten dar ir guma turi buti kur pagrindine pravodtke pas mane tokios net nera... bandysiu viska nuimt ir det butylo