Prisijungta: Sk, 2011 Grd 11, 13:46 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 661
Na lieti nenupirkti dar vis, bet vis dairausi dar kokiu nors r16...
Keletoj temu rasiau del turbos perputimo ir dideliu kuro sanaudu Po poros menesiu blaskymosi ir trankymosi pas mechanikus isgirsta paciu ivairiausiu galimu gedimu. Dauguma iskart siule lupt turbina, taciau neskubejau to daryt ir siuo metu taip vazineju, buvo patikrintas aktuatorius ir visa vakumo sistema mechaniniu budu. Nustatyta kad vakumo sistema sandari ir kad aktuatorius vaiksto kiek priklauso. Patikrinta turbinos aseles eiga, laisvumas kaip ir normos ribosia. To pasekoja turbina ir visa sistema susijus su turba palikta ramybej.
Del kuro sanaudu buvo per nauja atreguliuotas degimas ir kuro padavimas. Iki apsilankymo pas Anderi tie du dalykai visiem pries tai ziurejusiem meistram atrode normos ribosia:( Po reguliavimu masina tapo zenkliai jautresne, o kuro sanaudos nustebino. Anksciau darbe dirbant kompo rodomos budavo 6.7-7.0 dabar 5.6-5.9 uzmiesti vaziuojent pagal ket. 4.5-4.7o buvo 5.2-5.6. Dabar vaziuoju ir dziaugiuosi savo leoniuku. Ir pagaliau atrastas mechanikas pas kuri ateiti bus tvarkomas auto. Tai tiek naujienu pas mani
Prisijungta: Sk, 2011 Sau 09, 15:28 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 247
Dziugu girdeti Gal galetum pasidalinti savo mechaniko kontaktais? Prapuole mano auto tvarkantis meistriukas, tai noretusi susirast kita tvarkinga ir darba ismananti zmogu
Prisijungta: Sk, 2011 Grd 11, 13:46 Apskritis: Vilnius Pranešimų: 661
Na prisiminiau kad turiu tokia tema. Taigi jau greitai bus du metai mano liutui kai jis pas mane. Foto is skelbimo:
Foto daryta rudeni. O siuo metu netoli jau 200k
Sausio pirmom dienom pravaryta tehas, pries ji nuplauta masina, isimti ledai ir sudetos org lemputes. Nors investiciju jau greit reikes bet teha praejo, ir rimtesni darbai nusikele link pavasario. Reik nauju stabdziu ir omortiku. Pries kokia 20k km uzcipuota, didelio skirtumo nejauciu ypac dabar. Bet galios uztenka, gerai uzspaudus kita kart ir suvaldyt sunkoka pasidaro Tema prisiminiau kad pirma karta siandien mane pavede setukas. Uzsalo ar uzsikiso kuras is bako, ryt visa sistema valysim. Tai tiek siam kartui....