SEAT LEON Variklis: 1.9 TDI 81kw (ASV) Pirmoji registracija: 2004 vasario mėn.
Privalumai: Elektroninė klimato kontrolė ABS Oro pagalvės El. langai Orginalus R15 ratai.
Ateities planai: Na žinoma pirmiausia diržų, tepalų ir viso kito keitimas. Kėbulas prašosi tvarkymo, bet čia neaišku kada tai bus. Įsidėti autopilotą. Kai praeisiu TA dėsiu Xenon'us.
Pirmas įspudis: Labai patiko variklio darbas ir jo trauka, iš techninės pusės jokiu trūkumų nepastebėjau. Kadangi borto kompo nėra, kuro sanaudu negaliu dar ivertinti, bet pagal viska tai tikrai nedaug valgo.
Jo. Vaziuoja tai tikrai smagiai... variklis dirba labai tvarkingai, turbo graziai svilpia Del ridos... tikiuos kad ji tikra O lipdukus kaune palikes esu... o ten budamas neuzsiklijuosiu... nes labai jau salta lauke ir reikia ant sausu stiklu klijuot bet jie BUS
Jo. Vaziuoja tai tikrai smagiai... variklis dirba labai tvarkingai, turbo graziai svilpia Del ridos... tikiuos kad ji tikra O lipdukus kaune palikes esu... o ten budamas neuzsiklijuosiu... nes labai jau salta lauke ir reikia ant sausu stiklu klijuot bet jie BUS
O tai nori pasakyt, kad leonas nu toledo lb skiras kuom nors? Juk tas pats tik vienas su galu kitas nukirstas :d
Prisijungta: An, 2008 Geg 27, 14:34 Apskritis: Tauragė Pranešimų: 1561
Apie tą patį galvojau reiškiasi Graži pilka spalva. Keista, kad veidrodėliai mechaniniai. Bet visumoje ir aš tokio norėčiau... Kiek europietiškos valiutos palikai, jei ne paslaptis?