Prisijungta: Št, 2011 Bal 02, 22:17 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 59
jasna,o diskelis pas tave su sipuoklem?kiek te makarskas duoda garantijos kad niutonu laiko?nes kiek skaitinejausi tai 500nm su spiruoklem neislaiko,laxto von,tai vat galvoju pavasari ar darytis(nes jau makarsko keliems diskeliams pas pazystamus islakste spiruokles nors kw po 105 tik)ar pirkt visa kokia sankaba is uzsienio underground customs: standartiniai bei nestandartiniai auto darbai [nuoroda] 868311198 kaunas
Prisijungta: Sk, 2009 Geg 03, 18:13 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 149
Del tolimesniu planu dar niekas neaisku. Taip diskelis su spyruoklem. Man jau antra karta isbyra ziuresiu ka sakys dabar. Ar bandyti trecia karta deti ta pati ar kokia tai stiprinta sankaba ir viskas. Kad laikytu ir uzmirstum kada keitei
Tai ką mieli draugai ir bendraminčiai atėjo laikas parduoti man savąją Ibizą. Kadangi laukiu šeimos pagausėjimo, o vaikiškai kėdutei Ibizoje vietos nelabai yra, todėl tenka atsisveikinti su tokiais malonumais Dar skelbimo nedėjau, bet pirmiausia parašau čia. Gal atsiras norinčių nupirkti? bet greitu laiku bus įdėtas ir skelbimas. Kaina 13 000 LT (kol dar nepakeistas generatoriaus dirželis su visais priedais) Tel. Nr. 8-622 33123
Na ką gi tautiečiai, iškeliavo mano ibiza atgal į Kauną. Jei sutiksit gatvėse, tai jau būsiu nebe aš Nors jau ir žadėjau ją parduoti senai, tačiau buvo sunku išsiskirti vis tik geras automobiliukas buvo. Smagu buvo pabendrauti su bendraminčiais Iki kitų susitikimų!