kazkajp man cia wiskas nerimtaj atrodo...!mano manymu gereusej butu kad wisi pasiulytu kas ka,ir po to isrinkt ta warijanta kuris labeusej wisiem tiks...nu cia as tik tjp manau
as ir prisijungiu tik kada? galiu visiems internu pranest... tik gausit pranest man kad jau del datos nusprendet nes internas man db deficitas o praneskit sms ar paskambinkit... tada visiems pranesiu bet darom ne ryt ar kada... bet gal kokias bent jau 3-4d pries pranesant visiems... kad butu galima pasiplanuot... jaj ka 863598806
Prisijungta: Pn, 2007 Vas 09, 14:13 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 2693
viasai nieko butu kacerginej prasukt kelis ratus tik baisoka kad paskiau nereiktu ant vezimelio parvaziuoti namo bet as uz kacergine manau geriausiai butu kuri savaitgali susirinkti kad ir pvz. rugsejo 8-9d Laisvai samdomas fotografas, nuotraukos>> flickr'e - - Facebook'e - -
Nu a nedalyvausiu, visi mano bolid matt, kol nebus kito variklio ir greii ds, nebus ir pokatki.... Vo tep va, bo mano toledikas tik i geros dios dar vaiuoja, pagal visus fizikos dsnius turjo jau senovj mirt.
Prisijungta: Pn, 2007 Vas 09, 14:13 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 2693
Kykas rašė ...
Nu a nedalyvausiu, visi mano bolid matt, kol nebus kito variklio ir greii ds, nebus ir pokatki.... Vo tep va, bo mano toledikas tik i geros dios dar vaiuoja, pagal visus fizikos dsnius turjo jau senovj mirt.
tai nebutinai smaugti toleda reikia, galima ir siaip prisijungti Laisvai samdomas fotografas, nuotraukos>> flickr'e - - Facebook'e - -