Prisijungta: Pn, 2015 Lie 31, 11:30 Apskritis: Kaunas Pranešimų: 24
Sveiki SEAT Klubo nariai
Noriu pristatyti savo Seat Leon FR 2003m. Automobilis yra is Vokietijos ir as esu pirmasis savininkas Lietuvoje. Pakliuvo gan gerai islaikytas ir gyvas variantas. Labai dziaugiuos, nes tai ne pirmas 110kw automobilis, o jo trauka buvo geresne ir nei kiek nenusileido is salono isriedejusiam ir katik apkatkia atlikusiam 110kw automobiliui taip pat su 6begiu greiciu deze kuri turejau proga isbandyti.
Siek tiek darbo automobilis aisku reikalauja:
Reikia pakeisti vidines granatos guma, nes plysusi per pusia. Sutvarkyti 1 turbo zarna, nes biski svilpia pro ja. Pakeist variklio, greiciu dezes tepalus. Pasikeist skyscius kaip ausinimo, vairo stiprintuvo, stabdziu sistemos. Susitvarkyt poranki, nes nulauztas nuleidimo mugtukas. Kita vasara pasikeist gale stabdziu diskus su kaladelem. Perkant buvo praleistas signalo patikrinimas ir grizus, bet jau susitvarkiau per savaitgali. EGR pasalinimas arba tik isporgramavimas kuri atliksiu pats jeigu mano iranga tiks. Stoga aptraukt juoda panoramine plevele. Dirzu keitimas dar palauks, nes neperseniausiai pakeisti Vokietijoje. Yra mintis vaziuot cipuot
Ratai jau yra nupirkti R17 ir kiek veliau bus foto su jais.
Gal kasnors pasiulytu koki manuala, nes pakolkas verciuos is audi ir vw, bet kaikur nelabai gelbsti
Antakius bandziau nuimt, bet nepavyko, nes labai gerai priklijuoti ir jeigu pavyktu nulupt neisivaizduoju kaip isvalyt groteles nuo kliju pertekliaus:(
Pavyko kazkiek atlupt kampa, pasiziuret situacija. Tai pasodinti ant poliretaniniu kliju ir situacija dar baisesne, nes jo dar pribege i groteliu korius. Bandziau su peiliuku lukstent bet nekas gaunasi, nes labai lengvai draskosi plastamse ir bijau, kad po to vaizdas bus dar baisesnis negu su tais antakiais.
Su tai antakiais tai man "sekas". Mano pirma masina su antakiais daug geriau atrodydavo tai buvo planai uzdet, o db nusipirkau masina kuriai ju nereikia ir tik gadina vaizda butent su jais jau uzdetais.